“S’ajuntament fa
a saber a n’es públic
que ses Festes de Sa Vermada
ja són aquí...
Hi haurà jocs, música
i vi per tothom...”


Binissalemeres i binissalemers;

Així començaven les crides temps enrere per anunciar fites a destacar. És bo recordar d’on venim per saber on anam i per això, a Binissalem sempre hi haurà un respecte i un recordatori per a totes aquelles persones que varen ajudar a fer un Binissalem més gran i millor. Des de la Comissió de Festes de l’Ajuntament integrada per persones i associacions, i en nom de la regidora Paula Moyá, vos volem enviar una cordial salutació amb el desig que disfruteu de les activitats programades.

Teniu a les vostres mans un programa de festes molt semblant a altres anys. A destacar el dia de la imposició de bandes a la Vermadora Major i a les seves Vermadores i Vermadors d’Honor. A continuació el pregó de festes, a càrrec del nostre apreciat mossèn Bartomeu Villalonga. L’entranyable Festa de la Vellesa, que entrarà dins la LXI edició. Els multitudinaris Fideus a Ca’n Arabí, Sopar a la fresca i Desfilada de carrosses. Per acabar dia 29 de setembre amb l’ofrena del most novell a Nostra Senyora de Robines.

Com a novetats a destacar tenim una correguda de botes a les Bodegues Nadal, i la inauguració de GOLETART. Una iniciativa fantàstica dels veïnats de sa Goleta on faciliten, dins la seva vivenda, la possibilitat a artistes novells per mostrar el seu art a tot el públic. Vull aprofitar aquestes quatre retxes per enviar un missatge de tranquil·litat, il·lusió i esperança cap a tots els meus veïnats. Dir-vos que sense tirar coets, i gràcies a la vostra comprensió, les coses dins l’Ajuntament comencen a anar millor. Segur que els pressuposts de l’any que ve permetran una important baixada d’imposts. Tot funciona gràcies als vostres recursos, que gestionam amb responsabilitat i transparència.

Estic convençut que seran unes festes de molta participació gràcies a totes les associacions, i com no, a les binissalemeres i binissalemers que hi posen tots els ingredients perquè Binissalem sigui recordat com un poble on tothom és ben acollit. Un poble que vol respectar i respecte el nostre patrimoni, la nostra cultura i les nostres tradicions.

Temps de Vermar de 2013
Jeroni Salom Munar
Batle
XLIX Festa des Vermar, del 15 al 30 de setembre de 2013 a Binissalem