Programa d’actes de l’11 al 26 de setembre

 
 
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


  DISSABTE DIA 11

17:00
TIR AMB ARC: III CAMPIONAT FEDERAT DE FLU-FLU. Organitzen Arquers de Binissalem.


20:00
A la Plaça de l’Església DESFILADA DE ROBA AMB TAPES I VINS.
Col·laboren: Secret Vachiano, Vins de la D.O. Binissalem, Celler sa Vinya, Perruqueria Germanes Pons, Confecciones Patricia, La Gisela, Ca na Carmen, S’Òliba, Pop Shop, Na Catalineta, S’Oulet i Rosa Clarà.


20:30
Al saló d’exposicions de "Sa Nostra"
Inauguració de l’EXPOSICIÓ "POSTALS DE BINISSALEM" DE BERNAT NADAL de Binissalem. Conferència d’Andreu Muntaner Darder.
Col·laboren "Sa Nostra", Sebastià Nadal i Jaume Pons. Patrocina Ajuntament de Binissalem.  DIUMENGE DIA 12

 
FESTA DE SANT GALL A BINIAGUAL

18:30
CORREGUDA DE JOIES

19:30
MISSA a càrrec de mossèn Llorenç Lladó, rector de Binissalem.

20:00
GELAT I ENSAÏMADA per a tothom. Seguidament BALLADA POPULAR a càrrec de ABENIARA.

XLVI Festa des Vermar, del 11 al 29 de setembre de 2010 a Binissalem


 
 


  DILLUNS DIA 13

18:00
A la Biblioteca Municipal CONTE CONTAT, conte dibuixat a càrrec de Colorin Coloradas, adreçat a infants de 3 a 10 anys.

 


  DIMARTS DIA 14

20:30
Al Celler de Can Oliver, C/ Canonge Barceló,8 VI-BLIOTECA Glops de lletres i vins envoltats de música en viu. Lectures al voltant del vi. A càrrec d’Eulàlia Arlés (lectora), Elena Sureda i Emili (músics). Acompanyarem la vetllada amb vi i mossegadetes de Vermada.

 


  DIJOUS DIA 16

21:00
IV TAST DE VINS D’ARREU DE MALLORCA a Can Gelabert. Inscripcions fins dia 15 de setembre a l’Ajuntament. Preu 4 euros. Màxim 50 persones. Organitza: Confraria Enofles de la Parra. Dirigeix el tast l’enòleg Julio Torres.

 


  DIVENDRES DIA 17

18:00
BENVINGUDA A LA VERMADA Concentració davant Can Buades. Tots els qui vulguin apuntar-se al carro, ja es poden donar per convidats. Organitzen Associació Arròs amb Salseta, Associació Amics dels Cavalls i Tall de Vermadors.


19:00
XXIII CONCURS DE COSSIOLS Al pati de Can Gelabert. Inauguració i lliurament de premis.

19:00-21:00
JORNADA DE SPINNING Al pati cobert de l’Escola Graduada. Organitza K2 Spinning.

20:00
RECEPCIÓ DE LES VERMADORES I VERMADORS A l’Ajuntament, acompanyats pels nostres xeremiers. Acte seguit anirem a l’Església per procedir a la IMPOSICIÓ DE BANDES.
Vermadores i Vermadors 2010 Aina Pachon Rosselló, Lluna Manresa Oliva, Mireia Pol Pons, Marc Iván Moyá Campins i Miquel Pol Abrines

20:30
PREGÓ DE FESTES A l’Església, a càrrec de Miquel Capellà, amb l’actuació del Grup Coral 3x4. Presenten l’acte Antoni Pons Ribas i Catalina Vallès.

 


  DISSABTE DIA 18

9:00
XXXI DIADA CICLISTA FESTA DES VERMAR Sortirem de la plaça de l’Església per acabar al pinar de Biniagual amb una berenada tots junts. Organitza Club Ciclista Binissalem amb la col·laboració de "la Caixa".

12:00
XI FESTA DELS TREPITJADORS Concentració a l’Ajuntament i inici de la festa amb la Gran Batalla de Raïm. Ens acompanyaran el Déu Dionisos i els xeremiers de Binissalem.

14:00
DINAR I FESTA A la plaça de l’Església, imprescindible que tothom vengui vestit de trepitjador. Venda de tiquets a l’Ajuntament fins dia 17 de setembre. Preu: 7 euros. Es regalarà una pulsera. Amb els tiquets es farà un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a Menorca. Es farà un concurs de Karaoke: inscripcions a jovesdestrui@hotmail.com. Venda de bandoleres de la Festa dels Trepitjadors a 3 euros. Actuaran THUNDERS, 4L i DJ SEBAS RAMIS. Organitza JDT. Col·laboren Ajuntament de Binissalem, Consell Insular de Mallorca.

12:00 - 16:00
DE LES JORNADA DE PORTES OBERTES a Cas Jai tit Hi trobareu:
  • Material pedagògic
  • Llibres i contes per a infants
  • Servei de restauració i cafeteria
 


  DIUMENGE DIA 19

9:00
CURSA CICLISTA FESTA DES VERMAR.

10:30
LVIII HOMENATGE A LA VELLESA.
Concentració davant l’Ajuntament. Després tots junts anirem cap a l’Església, acompanyats per la colla de xeremiers de Binissalem i els gegants Jaume i Aina.

11:00
Missa d’honor per Als nostres padrins i padrines i en sufragi dels majors que no hi són entre nosaltres, oficiada per Mossèn Llorenç Lladó, rector de Binissalem. Amb l’actuació del Tall de Vermadors, de na Maria Cànoves, i dels gegants Jaume i Aina.

13:30
Dinar de germanor al restaurant Sa Vinya.


15:30
Visita per part de les vermadores i vermadors als padrins que no hagin pogut participar a la festa.


17:30
XII CONCURS DE TREPITJAR RAÏM A la plaça de l’Església. Acompanyats pel TALL DE VERMADORS i EL DÉU DIONISOS Organitza Associació Arròs amb Salseta.
Batalla de Raïm


20:30
Al teatre municipal "15 HISTÒRIES D’AMOR" a càrrec del Taller escola del grup Xamo Xamo.

 


  DILLUNS DIA 20

17:30
FESTA INFANTIL, a la Plaça des Rasquell
  • Jornada infantil de seguretat vial.
  • Circuit d’obstacles en bicicleta.
  • Diversos tallers i jocs.
  • Passejada amb ponis.
Col·laboren Policia municipal de Marratxí, de Binissalem i Protecció Civil de Binissalem.

20:00
A Can Gelabert Projecció de l’audiovisual "LA RUTA DEL VI UN CAMI DE NOVES SENSACIONS" Es servirà una copa de vi de la DO Binissalem.

21:30
XIV CONCURS DE GLOSES FESTA DES VERMAR Al teatre municipal lliurament de premis i lectura de les gloses guanyadores. Després combat de glosadors presentat per Felip Munar. Els glosadors són: Mateu Matas "Xurí", Xisco Muñoz "forester", Biel Salom "Blai", Maribel "Maribel"

 


  DIMARTS DIA 21

18:30 - 21:30
CURS DE TAST DEL CRDO Dates: 21 i 23 de setembre de 2010 Lloc: Seu del CRDO Binissalem. Carrer Celler del Rei, núm 9, 1r pis. Binissalem.
Organitza Consell Regulador de la Denominació d’Origen. Col·laboren Fondo Europeo Agrícola de desarrollo Rural: Europa invierte en zonas rurales, Govern de les Illes Balears FOGAIBA Fons de Garantia Agraria i Pesquera.

19:30
DANSES DEL MÓN Al pati cobert de l’Escola Graduada. Organitza: Associació de la Tercera Edat de Binissalem.

20:30
SOPAR GRATUÏT PER A LA GENT GRAN A l’aparcament cobert de l’Escola Graduada. Hi haurà panada, pa amb formatge, raïm, gelat, coca, aigua i vi. Amb l’actuació musical de na Bàrbara. Es poden recollir els tiquets a l’Ajuntament els dies 13, 14, 15 i 16 de les 16.30 a les 20:00.

 


  DIMECRES DIA 22

20:00
ACTUACIÓ DEL TALL DE VERMADORS A la plaça de l’Església

21:30
MOSTRA DE CUINA INTERCULTURAL A l’aparcament cobert de l’Escola Graduada.

 


  DIJOUS DIA 23

Durant el matí
ELS MÉS PETITS PINTEN LA VERMADA Organitzat per les escoles de Binissalem: Trinitàries, CC L’Assumpció, CEIP Nostra Senyora de Robines, CEIP Binissalem, Escoleta Municipal Binipetit i Escoleta Menudall. Els dibuixos s’exposaran al pati de l’escola Graduada.

18:00
III CURSA POPULAR SA VERMADA Cursa femenina i masculina a partir de 16 anys. Inscripcions de les 17:00 a les 17:45 al camp de futbol. Premis per categories. Tots els participants tendran un tiquet per anar a menjar fideus a Can Arabí en acabar la cursa. La cursa començarà i acabarà al poliesportiu municipal.

21:00
FESTA DE FIDEUS DE VERMAR Tots a Can Arabí per poder menjar uns bons fideus de vermar. Amb l’actuació del grup CHANELA L’Ajuntament recomana que la pujada es faci a peu i que cada persona dugui els seus propis plats i coberts. Es podran retirar els tiquets per a aquests fideus de vermar al pati de Ca Ses Monges de la Caritat el dies 21 i 22 de les 17h a les 20h. Col·laboració voluntària d’1 euro destinat a les associacions benèfiques i a les dues associacions infantils de temps lliure del poble. A Can Arabí també es podran retirar aquests tiquets a partir de les 19:30.
Fideus de Vermar

 


  DIVENDRES DIA 24 (FESTA LOCAL)

8:00
MERCAT a l’aparcament cobert de l’Escola Graduada

20:30
SOPAR A LA FRESCA L’Ajuntament convida tots els binissalemers i binissalemeres a endiumenjar els carrers del nostre poble i que convidem tots els nostres amics i amigues a sopar a la fresca. Per recollir el vi i poder tancar els carrers, és necessari apuntar-se a l’Ajuntament fins dia 21 de setembre de les 16.30 a les 20:00.

Sopar a la Fresca

La recollida de vi es farà al pati de Ca Ses Monges els dies 21 i 22 de setembre.
Col·laboració voluntària d’1 euro destinat a les associacions benèfiques i a les dues associacions infantils de temps lliure del poble.
El servei de recollida de fems començarà A LES 02:30 DE LA MATINADA.
Tots els visitants o familiars que venguin de fora vila poden entrar pel camí de Pedaç, on hi trobaran aparcament habilitat al polígon i també n’hi haurà a les zones del Restaurant Sa Vinya, camí de Son Roig i Supermercat Spar.

També hi haurà servei especial de tren fins a les 03:00 de la matinada.

01:30
A la plaça de l’Església CORREFOC a càrrec dels dimonis de Binissalem Sa Fil·loxera de l’Infern amb l’espectacle GEN-E-6. En acabar BATUCADA amb el grup s’Eixam de Consell.
Correfoc

 


  DISSABTE DIA 25

12:00
Al pavelló municipal DEMOSTRACIÓ DE DEFENSA PERSONAL PER A DONES.

17:00
DESFILADA DE CARROSSES 2010 Acompanyades pels xeremiers de Binissalem, Associació de la Tercera Edat, la Banda de Música de Binissalem i el grup s’Eixam de Consell. Al passeig des Born, actuació del Tall de Vermadors. El resultat de les votacions es farà públic a la plaça, una hora després d’haver acabat la desfilada.
Desfilada de carrosses de 2010

20:00
INAUGURACIÓ DE LA VII FIRA DEL VI al Parc de la Rectoria Horaris: dissabte de les 18.30 a les 21:30, i diumenge de les 11.30 a les 14:00 i de les 17.00 a les 20:30. Preu de l’entrada de la Fira: 5 euros. Organitza: Agrupació de Fires i Festes de Binissalem. Patrocinen: Ajuntament de Binissalem, Consell Regulador de la Denominació d’Origen Binissalem, Consell Insular de Mallorca i Govern de les Illes Balears.

23:00
GRAN REVETLLA amb l’actuació de:
  • SA MINUT BAND
  • NIÑOS MUTANTES
  • BAIX’N’NICOTINA
 


  DIUMENGE DIA 26

10:15
RECEPCIÓ D’AUTORITATS per l’Ajuntament, acompanyats pels xeremiers, Tall de Vermadors i els gegants de Binissalem, Jaume i Aina.

10:30
MISSA SOLEMNE A l’Església de Santa Maria de Robines, oficiada per Mossèn Bartomeu Villalonga Moyà.

11:30
Als vasos de l’Església OFRENA A SANTA MARIA DE ROBINES DEL MOST NOVELL, a càrrec dels vermadors i vermadores de 2010. Presenta l’acte Maria Antònia Bibiloni.
Ofrena

CONCURS DE RAÏMS Patrocina Teka Sanitari Systems. BALLADA DELS GEGANTS DE BINISSALEM JAUME I AINA acompanyats pels xeremiers. Actuació de na Maria Cànoves i del Tall de Vermadors.

16:30
VI DE FRANC per a tothom i venda de coca.

19:00
BALLADA POPULAR. A la plaça de l’Església amb l’actuació d’Herbes Dolces i Revetllers. Col·labora Consell de Mallorca.

 


  DISSABTE 2 D’OCTUBRE

20:30.
Al teatre municipal REPRESENTACIÓ DE L’OBRA "LES PEPES D’OR" a càrrec del grup de teatre XAMO-XAMO.

 


  DIUMENGE 3 D’OCTUBRE

19:30.
Al teatre municipal REPRESENTACIÓ DE L’OBRA "LES PEPES D’OR" a càrrec del grup de teatre XAMO-XAMO.