Salutació

Amigues i amics, benvinguda sigui Sa Vermada.

Dins aquesta presentació del programa de festes, on podeu veure que mantenim totes i cada una de les nostres tradicions més arrelades, m’encoratjo a demanar a totes les binissalemeres i binissalemers que disfrutem de les festes amb seny i pensem que són les nostres festes a ulls de tothom.

Els temps que correm també ens fa sentir molt preocupats per la situació d’atur i crisi que patei- xen moltes famílies binissalemeres, i ens deixa poc espai per l’humor i la rialla. Siguem capaços de passar uns dies sense polèmiques i dedicar-los a les persones que més estimam i enyoram.

Preparats estam un any més per engalanar els nos- tres carrers i sortir a fer festa de veres. Associacions, particulars i Ajuntament: anem tots de la mà per mostrar als nostres convidats les meravelles de Binissalem. Continuarem amb la campanya “Amb una gota basta” a favor d’un consum mesurat d’alcohol. Col·laborem tots amb un missatge posi- tiu envers aquesta problemàtica.

Com podreu comprovar amb la informació del pro- grama, a partir d’aquest any hem posat uns tiquets al preu d’un euro per al sopar de fideus de vermar a Can Arabí, com per a les botelles de vi del sopar a la fresca de forma obligatòria. Una mesura que, entre tots, ens ajudarà a controlar el seu consum i a pal·liar les elevades despeses de la festa.

Qui dies passa, anys empeny. Un rere l’altre anam sumant anys i anys i ens acostumam cada cop més a les nostres tradicions, fins que entenem que és impossible no dependre d’elles. Això és el que passa amb les nostres Festes des Vermar, que una vegada que passen ja pensam com millorar la propera edició. Ja som a la 47ena. edició i una rere l’altre en complirem moltes més.

Amb l’esperança que en el transcurs de les festes siguem capaços d’estar devora els més necessitats i tenguem un record molt especial per als que ja mos han deixat, rebeu el meu desig de difrutar de les Festes des Vermar, les millors festes del món.

Visca Sa Vermada, visca Binissalem.

Temps de Vermar de 2011
Jeroni Salom Munar
Batle
XLVII Festa des Vermar, del 9 al 25 de setembre de 2011 a Binissalem